Alumnes i exalumnes de Pep Aguareles li reten homenatge a través de l'art

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'artista Pep Aguareles, que justament avui fa dos anys que ens va deixar, ha deixat petjada i profunda. Així ho mostra l'exposició que li vol retre homenatge, composta d'una cinquantena d'obres d'art fetes per artistes del país i pels seus alumnes i exalumnes de l'Escola d'art d'Andorra la Vella.

A través de la fotografia, la pintura, el gravat i la joiera, una cinquantena d'alumnes i exalumnes de Pep Aguareles amb artistes del país li han volgut retre homenatge des d'una vessant molt personal i creativa. La font d'inspiració de totes les obres és un dels seus poemes.

La directora de l'Escola d'art i dona de Pep Aguareles, Neus Mola, ha explicat que s'ha escollit aquest poema perquè es tracta d'una obra que parla de "l'infant que tots tenim a dintre i que ens encoratja a seguir els nostres somnis". Cosa que, segons ha assenyalat, caracteritzava l'artista, qui "sempre va lluitar pels seus somnis i es va entregar plenament a la vida".

Les emocions i els records al voltant del fotògraf i poeta queden plasmats en cada racó de la mostra. Com a representant dels participants, el fotògraf Jonathan Gil ha subratllat que Aguareles reunia totes les qualitats que ha de tenir un bon mestre.

La inauguració de l'exposició també ha comptat amb el discurs de la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i amb una interpretació musical i poètica. Tot un reconeixement a través de les grans passions de l'artista. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Marta Pons

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.