Álvaro Rodríguez, a punt de concloure a Engolasters el rodatge de 'Under the ice'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En menys d'un mes Álvaro Rodríguez reprèn el rodatge de Under the ice, una història de terror ambientada a Andorra on es rodaran alguns dels plànols més tècnics. El director ens ha explicat alguns detalls del projecte que es va encetar a inicis d'any en un plató a Barcelona.

Álvaro Rodríguez compta els dies per concloure el rodatge de 'Under the Ice' amb les escenes exteriors que falta gravar a Andorra on tornarà al llac d’Engolaters on ja va rodar Wolves. Aquestes imatges aniran "a l'inici i al final del curt". "Són plans exteriors amb el gel i l'aigua del llac", diu el director indicant que és un rodatge "bastant tècnic amb plans que s'han de rodar d'una certa manera perquè després els efectes especials amb ordinador surtin bé".

Gran part del rodatge s’ha fet a Barcelona en un plató on s’ha recreat un pis on continua la història d'Edur que interpreta Gio Garcia un nen de set anys que ha estat la gran sorpresa d’aquest treball. El curt "tracta d'un nen que després de tenir un accident en un llac perd el seu pare. Una nit es desperta d'un malson i comença a tenir el dubte de si realment és un malson". El director explica que, tot i tenir set anys, el rodatge amb Gio Garcia "va ser molt fàcil". "Ho tenia tot memoritzat. Vam estar jugant amb unes miniatures que vaig fer i ell em podia explicar exactament la història movent els personatges".

De la mateixa manera que a Le Blizzard, el director andorrà torna a tractar la pèrdua d'un ésser estimat que espera estrenar a Sitges acompanyat de l'elenc de la pel·lícula que completa Nerea Barros, guanyadora d’un Goya per 'La isla mínima' i Milo Taboada que molts coneixeran per la seva interpretació a 'Fariña'.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa
Imatges cedides: Álvaro Rodríguez

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.