Amadeu Rossell demana al copríncep episcopal voluntat per negociar l'avortament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El secretari general de Liberals d'Andorra, Amadeu Rossell, creu que, com a mínim, hi haurà pacte amb el PS per a les eleccions en quatre llistes parroquials. Sobre l'avortament, un dels temes que focalitzaran la futura campanya, assegura que hauria de ser compatible amb el coprincipat.

Liberals i socialdemòcrates ja han formalitzat pactes a la capital, Escaldes-Engordany i Encamp, les tres parròquies més poblades. Rossell ha defensat l'acord a l''Ara i Aquí' i ha criticat qui el "demonitza".

Els seus afiliats tenen llibertat per negociar a cada parròquia, però vaticina que "hi haurà més parròquies amb pacte que sense pacte". "Com a mínim quatre", asssegura. Ordino pot ser la següent. Rossell 

Avortament i coprincipat

Els liberals proposen una consulta sobre l'avortament, que serà tema de batalla en campanya electoral. El secretari general liberal creu que hi ha d'haver voluntat negociadora per totes bandes i que el Vaticà s'ha obert força darrerament. Opina que "el bisbe ha de ser una mica més obert d'esperit". "És una negociació i en països com la Xina, més tancat que Andorra, s'ha arribat a acords en el nomenament de bisbes", ha afegit.

Rossell veu un panorama electoral molt obert i diu que s'especula fins i tot amb sis llistes nacionals. La seva formació celebra demà un seminari per tractar el programa en vista als comicis de la primavera.

Entrevista completa al secretari general de Liberals d'Andorra, Amadeu Rossell, a l'Ara i Aquí

Informa: David Domingo
Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.