Amadeu Rossell, favorable a una llista transversal contra DA que no preocupa el Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El secretari general de Liberals d'Andorra és partidari d'una llista conjunta de tota l'oposició per guanyar DA a les properes generals.

Així ho ha afirmat Amadeu Rossell a Ràdio Valira, on ha explicat que està d'acord amb la proposta esbossada fa uns mesos pel president d'SDP, Jaume Bartumeu. El posicionament del secretari general xoca amb el que fins ara ha mantingut el grup parlamentari, partidari de parlar de pactes després de les eleccions.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, per la seva banda, creu que la proposta "parla per si sola" i veu molt difícil que fructifiqui. "Només cal escoltar els discursos que hi ha en el Consell General per entendre que aquesta és una proposta de molt difícil encaix, a no ser que hi hagi un únic objectiu: derrotar DA amb independència del que s'hagi de fer després", ha afegit.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.