Ambulàncies del Pirineu s'encarregarà del servei de transport sanitari no assistit a partir de l'any vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ambulàncies del Pirineu guanya el concurs per realitzar el servei de transport sanitari no assistit, que fins ara estava en mans de la Creu Roja. 

La data d'inici del servei serà l'1 de gener del 2023 i la durada del contracte és fins el 31 de desembre del 2026, prorrogable de forma anual fins a un màxim de dos anys. La CASS fixarà la tarifa, que cobrirà en un 90%, mentre que la resta anirà a càrrec de l'usuari. El Govern, però, assumirà el diferencial entre la tarifa adjudicada i la tarifa que marqui la seguretat social. 

Segons l'executiu, en el procés de selecció s'ha tingut en compte l'oferta econòmica per realitzar els serveis individuals i col·lectius, la gestió i el funcionament del servei, les millores complementàries a les condicions tècniques que exigia el concurs i l'experiència prèvia. Ambulàncies del Pirineu en aquest cas haurà de subrogar els treballadors de la Creu Roja que actualment estan desenvolupant la tasca.

El servei de transport sanitari no assistit està destinat a aquells pacients que no requereixen assistència tecnicosanitària durant el trasllat a un centre sanitari, però que per qüestions físiques o clíniques no poden fer el trajecte amb els mitjans de transport ordinaris. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.