Amor, art i engany en la nova proposta de la companyia Carbassó

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La companyia de teatre Carbassó estrena nova proposta, un text de Neil Laboute que parla de l´amor, l´amistat, l´art i l´engany en un món de joves en clau de tragicomèdia. Amb l´obra "La forma de les coses", la companyia surt de la comicitat i aposta per un text dramàtic, amb diàlegs tensos i ràpids.

Quant estaríem disposats a canviar per la persona que ens agrada? Aquest és el plantejament de "La forma de les coses", un original de Neil LaBute i que la companyia Carbassó ha triat per canviar de registre i ho fa a les ordres d´Alfons Casal.

Casal ha escollit aquest autor perquè "tracta els temes amb certa acidesa" i era l'adequat perquè volien allunyar-se de la comèdia tradicional.L'actor Jonathan Jiménez dóna vida al protagonista, l'Adam, i destaca com l'obra parla "de la volatilitat de l'ésser humà, de com una persona pot influir una altra i canviar tota la seva vida". L'Iris Orriols representa l'Evelyn, la xicota de l'Adam, i afirma que amb aquest text entren "al pensament de la gent" i com actors diuen "moltes veritats que no ens atrevim a dir".

L´obra gira al voltant dels canvis de l´Adam i la personalitat iconoclasta de l'Evelyn, que és estudiant d´art. Jiménez diu del seu personatge que és "el més insegur d'ell mateix, s'intenta fer el graciós i caure bé a la gent". Mentre que ella, explica Orriols, "va tirant una mica d'ell però a mida que va passant la història es va veient una mica d'igualtat".

Jonathan Jiménez i Lluís Adran col·laboren amb Iris Orriols i Naïma Fernández, de la companyia Carbassó, per tirar endavant aquesta tragicomèdia colpidora que es representarà els 15 i 17 de maig, a l´auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

Informa: Rosa Alberch     Imatges: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.