And-Xic-Menú, la Iniciativa solidària per conscienciar sobre la importància d'una bona alimentació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Alumnes de l'escola d'hosteleria VATEL s'han organitzat per oferir aquest dissabte al migdia un menú ràpid i saludable. Aquest esdeveniment s'emmarca en la celebració del Dia Mundial de la Infància. 

Que els infants consumeixin productes de proximitat i de quilòmetre zero és un dels objectius d'And-xic-menú, una iniciativa que duen a terme els alumnes de nutrició de l'Escola Vatel d'Andorra.

La nutricionista Marta Pons remarca que l'alimentació és una part important de la salut de les persones, cosa que fa que sigui important "començar amb els més petits, donar-los eines i ensenyar-los a menjar bé". 

El menú ha estat elaborat per conscienciar sobre la importància d'una bona alimentació i donar idees per cuinar a casa.  Aquest consta d'una hamburguesa feta amb vedella d'Andorra o vegetal, amb quètxup natural, salsa de formatge i espinacs.

Va acompanyada també amb xips de carbassa i, per beure, un suc natural de llimona, mel i magrana. 

Una proposta nutricional ràpida i divertida, en què l'objectiu és que els beneficis vagin destinats a organitzacions com UNICEF, AMMA i AUTEA.

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Andreij Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.