Andbank Espanya tanca l'adquisició de Degroof Petercam Spain després de ser aprovada pels reguladors

Andbank Espanya ha tancat aquest dijous l'adquisició del 100% de les accions de Bank Degroof Patercam Spain SAO, després de l'aprovació de l'operació per part del Banc d'Espanya, el Banc Central Europeu, la CNMV i l'AFA.

Amb l'adquisició, Andbank integra un volum de negoci de 1.350 milions d'euros i més de 1.000 clients procedents de Degroof Petercam Spain, el que el situa com a una de les principals referències de banca privada a Espanya amb un volum de negoci de 15.000 milions d'euros i reforçarà la presència en llocs on ja operava com ara Barcelona, Madrid, Pamplona, València, Bilbao i Valladolid.

Andbank Espanya posa a la disposició dels clients procedents de Degroof Petercam Sapin els serveis especialitzats en planificació patrimonial, inversió alternativa, facilitats de finançament, assessorament multicustòdia, accés a ampliacions de capital en companyies cotitzades i una plataforma tecnològica d'avantguarda.

Segons el conseller delegat de l'entitat, Carlos Aso, "unim un equip de professionals que compta amb gran experiència i qualificació en la gestió de patrimonis. L'activitat de gestió d'actius internacional de la sucursal espanyola de Degroof Petercam Asset Management SA, amb seu a Madrid, no forma part de la transacció i mantindrà la seva activitat com fins ara.

Informa: Redacció
Imatge: Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.