Andorra es converteix en el membre 190 del Fons Monetari Internacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb l'ambaixadora d'Andorra als Estats Units com a representant, Andorra ha culminat aquest divendres el procés d'adhesió al Fons Monetari Internacional, encetat el gener passat.

Vídeo de benvinguda del Fons Monetari Internacional amb una radiografia d'Andorra després de convertir-se en el 190è integrant de l'organisme.

Aquest divendres Andorra ja ha pogut participar com a membre de ple dret i emetre el seu primer vot, escollint el representant d'Andorra en la direcció executiva de l'ens, que forma part del grup belga-holandès, la quarta circumscripció més important de l'organisme.

La directora general de l'FMI, Kristalina Georgieva, ha explicat que l'ens treballarà estretament amb Andorra per aconseguir objectius de desenvolupament.

I el ministre de Finances Eric Jover ha explicat que l'entrada a l'FMI aporta reconeixement internacional, transparència i homologació.

L'adhesió a l'FMI, l'entitat que supervisa el sistema financer global, permetrà entre altres qüestions, que Andorra rebi finançament en cas de necessitat.

Informa: Redacció
Imatges cedides: FMI

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.