Andorra decideix el nou cap de Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els col·legis electorals han obert a les 9 del matí i durant bona part de la jornada s'hi han format cues. La participació, en aquests moments, se situa al voltant del 50%.

Els quatre candidats ja han exercit el dret de vot aquest matí. Antoni Martí, de DA, a Escaldes-Engordany. També en aquesta parròquia ha votat Víctor Naudi, d'SDP. Josep Pintat, de Liberals d'Andorra, a Sant Julià de Lòria. Pere López, de Junts, ho ha fet a la Massana.

Comencem el repàs de les parròquies, per ordre protocol·lari, i ens n'anem cap a Canillo, on concorren dues candidatures. Estan cridats a les urnes 900 persones. 

Ens situem ara a Encamp, que, en aquest cas compta amb quatre candidatures. Aquest matí, els candidats ja han exercit el dret de vot. 

A Ordino estan cridats a les urnes prop de 1.600 electors, que també poden triar entre quatre llistes. 

A la Massana, hi ha tres llistes i, de la mateixa manera que a la resta de parròquies, els candidats ja han exercit el dret de vot.

Moment de situar-nos a la capital, a Andorra la Vella, la parròquia amb més electors, uns 7.300.

Sant Julià de Lòria compta també amb quatre llistes i, en aquest cas, prop de 3.600 electors. 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.