Andorra demana a la UE incorporar a l'acord d'associació mecanismes per al finançament extern en cas de crisi

El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, trasllada al nou cap negociador de la Unió Europea, Stefano Sannino, la voluntat d'incorporar noves propostes en la negociació de l'acord d'associació.

Com ha avançat als seus homòlegs d'Espanya i França, es tracta d'incorporar mecanismes que permetin a Andorra optar a solucions en cas d'una nova crisi, com ara un marc jurídic per accedir a instruments de finançament extern.

Sannino s'ha mostrat partidari d'afegir al debat les necessitats econòmiques i socials sorgides durant l'actual emergència sanitària de la Covid-19.

Com ja es va anunciar per part de la secretaria d'Estat d'Afers Europeus, Andorra i la Unio´ Europea reprendran l'agenda de negociacions, en format virtual, a partir del 10 de juny.

Fins a aquesta data, Riba esta` mantenint reunions pre`vies amb els caps negociadors de Mònaco i San Marino, amb els seus homòlegs de França i Espanya així com amb els representants dels coprínceps.

Informa: Redacció/Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.