L'andorrà Joan Reguant participa en la candidatura per fer la pedra seca patrimoni de la humanitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'andorrà Joan Reguant, qui va coordinar la candidatura a la Unesco de la Vall del Madriu-Perafita-Claror està al capdavant ara de la coordinació del dossier que es treballa a escala europea per aconseguir que la tècnica de la pedra seca sigui declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

La proposta, encapçalada per Grècia i Xipre, compta també amb països de la conca nord del Mediterrani, com ara Croàcia, Eslovènia, França, Itàlia, Suïssa o Espanya.

"Segur que tindrà molt èxit. Se'n va parlar molt al congrés de la pedra seca fa quinze dies a Figueres. La candidatura té molts punts per tirar endavant, així és que molt probablement, a partir de l'any que ve, les tècniques de realitzar la pedra seca seran partimoni de la humanitat", ha assegurat l'historiador i expert en patrimoni immoble Xavier Llovera.

Informa: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.