Andorra la Vella reparteix més de 3.000 racions d'escudella en el 48è aniversari i Escaldes, 2.000

Escaldes-Engordany i Andorra la Vella també han celebrat la tradicional escudella de sant Antoni. Tot i el fred, que ha restat públic, a la capital s´han repartit més de 3.000 racions i a Escaldes, 2.000.

A les parròquies centrals també s´ha celebrat la diada de sant Antoni amb la preparació de l´escudella. Des de primera hora del matí els escudellaires feinejaven per tenir a punt aquest plat tradicional. A Escaldes-Engordany han servit dues mil racions. L´Associació d´amics del pont dels Escalls ha estat, com sempre, l´encarregada de preparar l´àpat.

La plaça Guillemó d´Andorra la Vella ha estat un any més l´escenari escollit per cuinar l´escudella. La Confraria d´escudellaires de la capital n´ha preparat 3.500 racions. Ho ha fet amb els ingredients i la cocció més tradicional, a foc lent i amb una bona matèria primera. Aquesta ha estat la 48a edició d´una festa popular que enguany ha estat marcada pel fred. 

Un any més els restaurants del centre històric s´han sumat a la festa i han complementat els  menús amb la tradicional escudella.

Informa: Andrés González-Nandín / Pere Moliné / Ana Alamán
Imatges: Sergi Linares / Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.