Andorra Lírica estrenarà 'Don Pasquale' al febrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'obra còmica Don Pasquale serà el nou espectacle de la Temporada d'Òpera d'Andorra que es podrà veure al febrer a l'Auditori Claror de Sant Julià. Des d'Andorra Lírica, que organitza l'esdeveniment, es constata que cada representació té una assistència que va de les 500 a les 600 persones de mitjana.

Don Pasquale, la segona obra de la cinquena Temporada d'Òpera, es podrà veure el 8 i el 9 de febrer a l'Auditori Claror.

L'obra és de temàtica còmica. En aquest sentit, la impulsora d'Andorra Lírica, Jonaina Salvador, explica que els muntatges amb el contingut més humorístic tenen més acceptació i "propicien una bona entrada a l'òpera" entre un públic familiar. Al mateix temps, reivindica les produccions "més serioses com la Traviata o Carmen, que van tenir un gran èxit".

A banda, poc abans de la primera de les dues representacions, es vol dur a terme un assaig general obert als escolars, "on hi ha una assistència de més de 200 alumnes dels diferents sistemes educatius", indica Salvador.

Don Pasquale narra la relació d'un home gran amb una jove que no és exactament el que sembla i els embolics que tot això crea al seu entorn.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Karen Figueiredo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.