Andorra Lírica guanya un guardó i estrena la darrera òpera de la temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El segon cap de setmana de maig arriba la darrera proposta de la Temporada d'òpera de Sant Julià de Lòria. Serà amb "La fille du régiment", que incorpora una cinquantena de cantants a l'escenari. La proposta arriba uns dies després que l'associació hagi rebut un guardó per "La corte del faraón".

Després de l'èxit de "Hansel i Gretel" i "El barber de Sevilla", l'associació Andorra Lírica estrenarà l'11 i 12 de maig la darrera de les propostes d'aquesta quarta temporada d'òpera. Serà "La fille du régiment", de Donizetti. Maria Casado, Beñat Egiarte i Elías Benito en seran els solistes, sota la direcció musical de Ricardo Estrada. "Aquesta temporada ha sigut bastant forta, hem tingut tres òperes de gran format. Aquesta darrera també ho és: de gran format i còmica. Tindrem una quarantena llarga de cantants del cor, més cinc solistes", celebra Jonaina Salvador, presidenta d'Andorra Lírica.

Una proposta que arriba només unes setmanes després que l'associació hagi rebut el Gran Premi d'Espanya de música dins dels guardons Ars Mediterranea. Un reconeixement que els fa especial emoció perquè els ajuda a donar-se a conèixer fora d'Andorra. "Fa molta ilusió rebre aquest trofeu", assegura Salvador, "és molt important perquè també és una altra manera de sortir de les nostres fronteres. Sembla que els espectacles que fem es queden aquí dins, i poder tenir ressò també a fora d'Andorra és molt important".

La darrera òpera de la temporada s'estrena el segon cap de setmana de maig i les entrades ja estan a la venda al web del comú. A més l'associació Andorra Lírica estrena web on trobar-hi tota la informació sobre les seves activitats.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.