Andorra Lírica tancarà la temporada amb un recital de sarsueles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"La verbena de la paloma", "El chotis de la Gran Via", o "El piropo madrileño". Andorra Lírica tanca la temporada amb un recital d´àries i conjunts de sarsueles que s´explica en una història d´un triangle amorós. Per l´espectacle es compta amb incorporacions andorranes com Lluís Casahuga i Jordi Gendra. L´espectacle es representarà el 10 i 11 de juny.

L´entrada de la subvenció de 9.000 euros del Govern i l´anunci dels 20.000 de Sant Julià de Lòria són una bona notícia per a Andorra Lírica que d´entrada permetrà pensar en el tancament de temporada i el primer del proper curs que serà al novembre.  El conseller de Cultura de Sant Julià, Josep Roig, destaca que la dotació suposarà garantir "una temporada estable i que puguem garantir-ne la qualitat". 

De moment aquest curs es tanca amb una festa lírica en clau de sarsuela on s´incopora novament el baríton andorrà Guillem Forné.  La impulsora d'Andorra Lírica, Jonaina Salvador, avança que cantarà "la verbena de la Paloma" i "Me llaman la Primorosa". Afegeix que l'ària del tenor serà "Te quiero", de los Tenorios, i Forné interpretarà "El piropo madrileño". No faltarà tampoc "Dónde vas con mantón de manila". 

Repeteixen col·laboració amb el Cor de Cambra de les Valls, l´esbart Laurèdia, l´escola d´art amb l´escenografia i s´afegeix Lluís Casahuga a l´assistència de direcció i un quintet musical on trobem Jordi Gendra.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.