Andorra Lírica tornarà a representar "Carmen" amb el ballet del Mariinski i el nou cor infantil d'òpera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Cor de l'òpera obre una secció infantil i ho fa amb cursos d'estiu i una formació continuada a partir de setembre. Els integrants d'aquest nou grup s'estrenaran la propera temporada amb una revisió de "Carmen", de Bizet, amb participació del ballet del Mariinski.

La primera posada en escena d'un cor infantil i jove va ser amb "Carmen", de Bizet. Aleshores hi van participar el Cor dels Petits Cantors. Recentment cantants del María Moliner han participat a "La corte de faraón".

Davant l'èxit, Andorra Lírica vol crear una secció infantil del Cor de l'òpera. D'entrada farà un curs d'introducció al gènere a l'estiu per a alumnes de 6 a 18 anys "l'ultima setmana de juny i les dues primeres de juliol", explica la presidenta i impulsora d'Andorra Lírica, Jonaina Salvador. "L'òpera no és només cant, també és teatre, i els nens als quals els agradi tant la veu com l'escenari tenen una oportunitat", afegeix.

D'altra banda, a partir de setembre es començaran a assajar els repertoris de la temporada, que començarà a l'octubre i tindrà tres espectacles, un serà la revisió de "Carmen", de Bizet, que ja es va representar, i que segella la col·laboració amb el Mariinski. Salvador avança que "no és una òpera on tindrem un número de ballet ni un ballet amb cant, sinó un espectacle conjunt i, en aquest cas, amb cor infantil".

Per a la nova temporada també es vol convidar cantants d'altres grups corals com ja s'ha fet aquest any amb el del María Moliner.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Enric Fernández / Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.