L'Andorra Mountain Music habilita dos punts per fer tests d'antígens als assistents abans dels concerts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els participants dels concerts de l'Andorra Mountain Music hauran de fer-se un test d'antígens abans d'entrar o presentar la documentació que validi la seva situació sanitària. Noves mesures adoptades a partir d'aquest cap de setmana i al llarg del festival. 

Noves mesures sanitàries a l'Andorra Mountain Music, que ja seran efectives a partir del concert de Bob Sinclair aquest dissabte. L'organització habilitarà dos punts per fer els tests ràpids d'antígens i verificar la documentació sobre la situació sanitària, com ara certificat de vacunació o resultats negatius de proves de detecció de la Covid-19. 

El director general d'Andorra Turisme, Betim Butzaku, ha explicat que prenen aquesta decisió arran de la situació sanitària actual, protagonitzada per un augment generalitzat dels contagis, que "els obliga a ser més estrictes".  

L'stop-lab serà el punt habilitat a Andorra la Vella des de divendres a les 6 de la tarda. Des de l'organització demanen que els assistents nacionals s'hi acostin el dia abans i no esperin a dissabte. 

El director de producte i nous projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, ha apuntat que "s'intentarà ser el màxim d'àgils a l'stop lab de cara a atendre totes aquelles persones que vagin arribant", afegint que l'espai continua donant el servei previst a la resta de ciutadans que el necessitin. 

L'altre punt habilitat serà al pàrquing del Tarter, que estarà operatiu dissabte al matí. No hi haurà possibilitat de fer reserva prèvia i els tests es faran per ordre d'arribada. Seran gratuïts presentant l'entrada del concert. 

Les mesures a l'interior del recinte seran les mateixes que fins ara, mascareta obligatòria, distància i consum de beguda i aliments a la zona habilitada. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Arnau Gaya-Andreij Cristancho-Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.