L'Andorra a Taula es manté i se celebrarà amb un marcat sentit familiar i adreçada especialment als ciutadans andorrans

Andorra a Taula tindrà aquest any un marcat sentit familiar, s'adreçarà al públic nacional i tindrà la novetat d'un menú infantil. En la presentació, el president de la Unió Hotelera ha deixat clar que veuen inassumible fer testos de la Covid-19 a tots els turistes.

Andorra a Taula es reinventa obligada per la situació actual. Malgrat la dificultat, des de la Unió Hotelera no han volgut renunciar a un esdeveniment esperat pel sector, en una època fluixa de turistes.

Enguany hi participaran 24 restaurants, uns deu menys del que és habitual, amb menús que oscil·laran entre els 25 i els 40 euros i amb la novetat d'un menú infantil que costarà entre 15 i 20 euros.

En aquesta edició s'aposta pel públic del país i familiar. La patronal hotelera espera una bona resposta que ajudi a alleugerir les conseqüències de la situació actual.

Les jornades d'Andorra a Taula aniran del 30 d'octubre al 29 de novembre. Aquest any, la informació dels restaurants participants i dels menús es podrà consultar al web de l'esdeveniment.

Informa : Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.