Andorra Telecom continua volent un projecte innovador, transformador i rendible per al terreny de The Cloud

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra Telecom continua apostant per un projecte que sigui viable econòmicament, però que sigui un pol d´activitat i rendibilitzi els terrenys on s´havia fer fer l´edifici The Cloud. El consell d´administració de la tecnològica s´ha reunit aquest dimarts al matí per analitzar el perquè de la desviació pressupostària que ha obligat a suspendre el projecte. El consell ha demanat més informació per extreure una conclusió clara.

El consell d'administració d'Andorra Telecom ha començat a analitzar aquest dimarts al matí el perquè de la desviació pressupostària del projecte The Cloud, que ha obligat a suspendre'l.

De moment no hi ha conclusions clares i s'ha demanat més informació, així com un informe a l´equip d´arquitectura i a la propietat delegada.

Ara bé, la tecnològica segueix apostant per un nou projecte que sigui "un pol d´activitat" que transformi l'entorn urbà i rendibilitzi aquest terreny.

Sense concretar-ho, Andorra Telecom afirma en un comunicat que el projecte ha de ser un referent en innovació i sostenibilitat i al mateix temps viable econòmicament.

D´altra banda, i com s´havia acordat amb el comú d´Andorra la Vella, s'embelliran la parcel·la i els carrers adjacents.

Informa: Andrés González-Nandín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.