Andorra Telecom duplica les dades mòbils el juliol i l'agost

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra Telecom ha duplicat aquest estiu les dades incloses en la telefonia mòbil de contracte. Això inclou aquells que viatgin fora del país al nostre entorn. Per altra banda, més d'un 95% de la població té internet a casa i la majoria utilitzen la xarxa per a comprar.

Aquest juliol i agost els usuaris d'Andorra Telecom poden gaudir del doble de dades. Aquells clients que la seva tarifa els permeti fer ús de la itinerància podran emprar la meitat de les dades a l'estranger.

Segons Carles Casadevall, portaveu de la companyia, l'objectiu de la iniciativa és que els clients tinguin un estiu el més tranquil possible i puguin fer un ús del mòbil tant a Andorra com a França, Espanya o Portugal sense haver de preocupar-se per les dades incloses.

També s'ha de destacar que un 95,7% de les llars disposen d'accés a internet i la immensa majoria es connecta diàriament. A més, prop del 60% dels qui tenen entre 16 i 74 anys han comprat en línia i un percentatge significatiu ho ha fet en els darrers mesos.

Andorra és el segon país d'Europa on més s'utilitza el telèfon mòbil per connectar-se a la xarxa i el setè on més proporció de gent es connecta diàriament a la xarxa. Pel que fa a la implantació del comerç electrònic els valors són inferiors a la mitjana europea.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.