Andorra Telecom guanya 20 milions amb les accions de MásMóvil en un any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El valor de les accions que AndorraTelecom va adquirir de l'espanyola MásMóvil s´han triplicat en un any. Aquest divendres l'empresa espanyola surt a cotitzar al mercat continu de valors. En un any els guanys per AndorraTelecom ascendeixen a 20 milions d´euros.
Andorra Telecom, dins l'estratègia d'obertura a nous mercats per compensar la caiguda dels ingressos per itinerància, va decidir l´any passat entrar en l´accionariat de MásMóvil. L´empresa andorrana va adquirir un 2,7 per cent de les accions de l'empresa de telefonia espanyola invertint-hi un total de 10,5 milions d´euros. MásMóvil aquell moment feia una ampliació de capital per finançar la compra d'entre altres de l'empresa Yoigo.

Les accions de MásMóvil valien 19 euros i avui es cotitzen a 62. La forta revalorització de les accions s´afegeix a la sortida avui de la companyia espanyola al mercat continu de valors, fet que pot incrementar encara més el seu valor al mercat.

Informa: Gemma Rial
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.