Andorra Telecom reorganitza la graella televisiva

Notícia ara per als més de 10.000 clients de Som Televisió. Avui fa una setmana els informàvem que, a causa de la compra de Canal+ per part de Telefònica, demà 8 de juliol desapareixien de la graella Canal+ 1, Canal+ 2, Canal+ 30 i Sportmania.

Doncs bé, segons ha fet saber Andorra Telecom coincidint amb l´últim dia d´aquest termini, només Canal+ 2 i Canal+ 30 deixaran d'emetre's. Canal+ 1 i Sportmania es mantenen fins al 31 de juliol. Mentrestant, la parapública treballa per poder proposar una oferta que respecti al màxim l'actual, mantenint un bon nivell qualitat/preu respecte a les ofertes de continguts estrangers. Andorra Telecom assegura que els futurs canvis de l'oferta de Canal+ a Andorra no suposaran la pèrdua dels canals de la marca Canal+ sinó que hi haurà una reorganització dels continguts.

Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.