Andorra Turisme es planteja eliminar les entrades de peu dret pel Cirque du Soleil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Müv", l'espectacle del Cirque du Soleil per aquest estiu, s'acomiada d'Andorra superant els 80.000 espectadors. Són uns 20.000 menys que el darrer del 2019, quan es van superar els 100.000 assistents. Enmig hi ha hagut un parèntesi obligat de dos anys arran de la pandèmia de la Covid-19. Andorra Turisme tenia clar que amb l'esclat del conflicte bèl·lic a Ucraïna no podria comptar amb uns 4.000 turistes russos que acostumaven a venir cada any. Una demanda que, diuen, s'ha compensat amb l'arribada de públic dels països veïns.

Andorra Turisme fa un balanç positiu perquè ha crescut la venda d'entrades de seient. Cal tenir en compte que a diferència dels anys anteriors, que les entrades de peu eren gratuïtes, enguany costaven cinc euros.

El director de producte d'Andorrra Turisme, Enric Torres, ha assegurat que han tingut un creixement pel que fa a les entrades. "S'han incrementat possiblement un 3% més que l'edició anterior perquè part del públic dempeus ha preferit apostar per entrades assegudes. El que ha davallat han estat les entrades dempeus, per aquella part del públic que potser venia gratuïtament, que ha canviat a entrada asseguda un cop li ha tocat pagar o ha decidit no venir perquè potser no coneix el Cirque du Soleil i si ha de pagar ja no ha vingut".

Per això es plantegen eliminar les entrades de peu dret de cara a l'any vinent. Això obligaria a reduir l'aforament del recinte, però, a canvi, una possibilitat podria ser plantejar dues sessions els caps de setmana.

Pel que fa a la nova ubicació a Prada Casadet, ha complert les expectatives i tot apunta que es mantindrà. El fàcil accés i les possibilitats de pàrquing a l'entorn han satisfet els espectadors.

Després de vuit edicions d'un espectacle del Cirque du Soleil al Principat, la majoria dels assistents són repetidors. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.