Andorra Turisme preveu entre 10.000 i 12.000 visitants per l'arribada del Tour al juliol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra Turisme preveu l'arribada d'unes 12.000 persones associades a l'estada del Tour de França, entre l'11 i el 13 de juliol, amb jornada de descans inclosa. El dispositiu de seguretat mourà més de 200 professionals i uns vuitanta voluntaris i no hi haurà restriccions per al públic, només la recomanació de portar mascareta en cas d'aglomeració.

Sis anys més tard el Tour de França torna a Andorra. I ho fa en un moment difícil per al turisme en què el sector confia que l'arribada de la prova ajudi que la temporada d'estiu sigui un èxit després dels estralls causats per la pandèmia de la Covid-19.

Seguint les dades del 2016, Andorra Turisme preveu que entre 10.000 i 12.000 persones vinguin associades al Tour, que s'hi estarà tres jornades. L'11 de juliol l'arribada estarà situada a l'avinguda Tarragona de la capital, en sentit pujada. Un dia més tard hi haurà la jornada de descans i el 13 de juliol la Grande Boucle s'acomiadarà des de l'avinguda Consell General del Pas de la Casa.

Segons ha informat el director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres,  com fa sis anys, el públic es podrà apropar sense cap limitació a l'arribada i als llocs per on passi la cursa, però no es podrà entrar en contacte amb els equips i es recomana l'ús de mascareta si s'acumula molta gent.

El dispositiu de seguretat inclou prop de 150 efectius de la policia, 65 agents de circulació de cinc comuns i uns vuitanta voluntaris, als quals s'ha de sumar membres de la policia francesa que segueixen el recorregut del Tour.

L'afectació al trànsit es produirà fonamentalment l'11 de juliol. Mobilitat recomana fer només els desplaçaments imprescindibles, si és possible abans de la una del migdia i després de les vuit del vespre. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada  - Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.