Andorra la Vella preveu doblar el nombre d'usuaris del bus comunal a Ciutat de Valls i la Margineda amb l'augment de freqüències i capacitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El bus comunal d'Andorra la Vella amplia freqüències a la línia de Ciutat de Valls i reforça la capacitat en hores punta a la de la Margineda. Canvis que, segons el comú, permetran doblar el nombre d'usuaris. Així, l'autobús no passarà cada 20 minuts sinó cada 15.

Aquesta ampliació de la freqüència del servei es va iniciar dissabte amb l'objectiu de donar una millor resposta als usuaris que en fan ús. Sobretot, gent gran i joves.

A les hores punta de la línia de la Margineda també s'ha posat en marxa un autobús amb més capacitat.

Amb aquests canvis, ha dit la cònsol major, Conxita Marsol, el comú preveu doblar el nombre d'usuaris d'aquestes línies. En concret, passar de 230.000 a 500.000 a Ciutat de Valls i de 215.000 a poc més de 400.000 a la Margineda.

El director general d'Andbus, Dani Vinseiro, assegura que s'està "aconseguint que la gent utilitzi més el transport públic i no el cotxe". Conscient que queda molt per fer en un camí que "és lent", afirma que s'està fent "amb pas ferm".

El primer trimestre d'enguany s'ha constatat una tendència a l'alça de la demanda d'aquest servei de transport públic, al qual el comú destina més de 700 mil euros anuals.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.