Andorra la Vella tindrà dos parcs infantils més el 2022 proposats pels infants de la parròquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dos parcs infantils que es faran el 2022 a Andorra la Vella. Aquest és una part del balanç de les propostes de la cinquena edició del Consell d'infants de la capital que es farà realitat. Conxita Marsol ho ha explicat durant la sessió constitutiva de la nova edició, la sisena.

Un parc infantil prop de l'escola de Meritxell i un altre de més gran al costat del riu. Són els dos projectes de la passada edició del Consell d'Infants que seran realitat.La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, destaca que "tindrà parkour i una tirolina més gran que la del parc Central", a més "d'elements inclusius a part de tres espais vers i de repòs per a la gent gran".

En la sessió constitutiva de la nova edició del Consell els nous consellers han presentat les propostes que treballaran, amb una marcada aposta per la sostenibilitat.

El representant del Col·legi Sant Ermengol, Nicolàs Escudero, proposa "un ecoparc sostenible amb biciletes estàtiques que generin llum quan pedales".  Arnau Casa, del Col·legi Janer, demana "bancs per tota Andorra la Vella amb plaques solars per carregar dispositius electrònics". Laura Blanchard, de l'Escola Andorrana, proposa "organitzar una fira anual benèfica per recaptar fons i l'adopció de mascotes abandonades".

Al maig es debatran les propostes i es votaran. El comú de la capital es compromet a acceptar al màxim possible les iniciatives.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.