Andorra la Vella viatja a Portugal amb l'actuació de Fábia Rebordâo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Centre de Congressos va acollir aquest divendres el concert de Fàbia Rebordâo en el marc del Festival de Fado. És la primera edició que se celebra al país per difondre i acostar la cultura portuguesa a tothom. Així, Andorra s'ha convertit en una de les 16 ciutats que el celebren.

Amb una "guitarrada" ha començat el concert de Fábia Rebordâo al Centre de Congressos que dona la benvinguda al primer Festival de Fado que es fa a la parròquia.

Ho fa després d'un període molt difícil per als artistes que no han pogut actuar durant molt de temps. "És necessari que ens tornem a trobar i trobem la química que hi ha als concerts i que estiguem a prop els uns dels altres", creu Rebordâo, que afegeix que és una cosa molt important "per al fado, la música i la proximitat". 

És la primera edició del Festival de Fado que es fa a Andorra la Vella, que se suma a les altres 16 ciutats del món que el celebren. Rebordâo ha explicat que aquest gènere és "una cançó d'arrel, de poble", com ho són la samba o el flamenc.  A més, comenta que els seus temes parlen d'amor, desamors, tristesa i riures, "parlo de la quotidianitat de les persones". 

Informa: Judith Sáez
Imatges: Kevin Ribeiro-Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.