Andy Trias demostra pel Dia Internacional de les persones amb discapacitat que poden "fer les coses com qualsevol de vosaltres"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, s’ha impartit una conferència titulada “Ignorant la síndrome de Down”.

Un acte protagonitzat principalment per Andy Trias, president de l'Assemblea de Drets Humans de la Fundació Catalana de la síndrome de Down. També ha escrit un llibre que explica les seves memòries sota el mateix títol i fa una reflexió sobre la realitat que viuen les persones amb capacitats diferents. La presentació també ha servit per anunciar que l’Associació Síndrome de Down d'Andorra serà oficial i formarà part de la FAAD. Trias ha animat qui encara no s'hagi convençut que algú amb la síndrome de Down pot "fer les coses com qualsevol de vosaltres" que llegeixi el seu llibre.

"Actes com el d'avui són d'especial importància. No només per a aquestes persones, sinó en general per a totes les persones amb discapacitat i la resta de la societat, que no ha d'ignorar la discapacitat i ha de fer el possible perquè aquestes persones ja no tinguin barreres i, per tant, la discapacitat deixi de ser-ho", ha insistit el ministre d'Afers Socials, Xavier Espot.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Ruben Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.