Ros assegura l'aposta d'Espanya perquè l'aeroport d'Andorra-la Seu sigui el primer de l'estat amb GPS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Àngel Ros assegura que la voluntat política del govern espanyol és que l'aeroport d'Andorra-la Seu funcioni. L'ambaixador insisteix que no es poden posar presses als estudis tècnics i reforça el missatge de fa uns dies del ministre de Foment prioritzant la seguretat. També assenyala que sense el Principat la infraestructura no tindria sentit.

Que l'aeroport d'Andorra-la Seu sigui el primer d'Espanya a disposar del GPS. Aquesta és la voluntat del govern espanyol i així ho ha manifestat el seu ambaixador a Andorra, Àngel Ros. Després de les declaracions del ministre de Foment fa una setmana, anunciant un nou retard per a l'arribada del sistema i posant en dubte la viabilitat, Ros ha volgut remarcar que s'estan fent tots els esforços. La prioritat és la seguretat i, donat que l'orografia pirinenca és complexa i similar a la de Suïssa, s'ha buscat un reforç d'aquest país. 

Ros creu que Andorra té sort que sigui Espanya qui resolgui les molèsties que genera una infraestructura com aquesta. Ara bé, també té clar que sense el Principat, l'aeroport difícilment seria viable. 

L'ambaixador espanyol a Andorra té constància de companyies interessades a volar a Andorra-la Seu, però que estan a l'espera del desenllaç de la qüestió del GPS. Malgrat tot, la infraestructura funciona i aquesta setmana hi ha aterrat amb diversos avions petits la selecció francesa de futbol.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Sergi Linares-Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.