Anul·lada l'adjudicació del servei de bicicleta compartida

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Anul·lada l'adjudicació del servei de bicicleta elèctrica compartida. És el que determina la Batllia arran de la demanda interposada per una de les empreses que van concórrer al concurs. La sentència obliga el Govern a repetir-lo, tot i que manté el servei provisionalment per no perjudicar els usuaris.

La Batllia ha tombat l'adjudicació del servei de bicicleta elèctrica compartida. Un servei que el Govern va concedir a l'empresa Montre SL, que opera sota el nom de Cicland. L'altra companyia que hi optava, Etna Serveis, va portar el cas als tribunals per les irregularitats que, entenien, s'havien comès durant el procés.

Ara que la Batllia ha fallat a favor d'ells en primera instància, des d'Etna Serveis ho celebren com una victòria i una prova de que la justícia a Andorra funciona. Amb tot, mantenen la prudència perquè saben que el cas s'allargarà. I és que l'executiu ja ha comunicat la seva intenció de presentar un recurs al Tribunal Superior.

El Govern considera que l'adjudicació s'ajusta a dret i que en tot moment s'han seguit els procediments habituals de contractació pública.

Etna Serveis, en canvi, manté els arguments exposats, com ara la vinculació familiar d'un dels administradors de Montre SL amb la interventora general del Govern o bé la intenció de l'adjudicatària de subcontractar serveis, la qual cosa prohibia explícitament el plec de bases. Un punt, aquest últim, que recull la sentència de la Batllia per declarar nul·la l’adjudicació.

Montre SL no ha volgut valorar la resolució judicial i deixa l'afer en mans del recurs que presentarà el Govern. Tant l'adjudicatària com l'executiu recorden que, malgrat la decisió, la sentència obliga a mantenir el servei que, per tant, està garantit.

Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.