Apapma demana l'estudi d'impacte ambiental d'unes obres al Serrat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup ecologista Apapma ha presentat una sol·licitud d'informació al Govern respecte d'unes obres, prop de les Molleres de la zona del Serrat, a Ordino. Vol saber quin estudi d'impacte ambiental s'hi ha dut a terme.
Apapma va enviar una sol·licitud d'informació a l'executiu sobre l'impacte que podien tenir les obres a les Molleres del Serrat. Es tracta d'uns treballs d'urbanització per a camins i vials i que haurien d'estar enllestides després de l'estiu. El grup ecologista considera que ja hi ha hagut en el passat moltes irregularitats en l'àmbit mediambiental i és per això que demana informació sobre totes les urbanitzacions que es duen a terme. El president d'Apapma, Carles Iriarte, assegura que els resultats dels estudis d'impacte ambiental ajuden a complementar la urbanització, poder fer que es modifiqui o, fins i tot, poden anular-la.Apapma també ha recordat que encara no té una resposta del Govern sobre les queixes que va presentar respecte del projecte de canalització del riu a Santa Coloma. Assegurava que atemptava contra el medi ambient i podia ser insegur.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.