Apapma denunciarà l'abocament d'aigües residuals a Santa Coloma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Apapma presentarà una denúncia per abocament d'aigües residuals al riu Valira a Santa Coloma. Segons assegura es tracta del desguàs d'un rec del comú d'Andorra la Vella on alguns veïns han embrancat la sortida d'aigües residuals. L'Associació de Veïns de Santa Coloma considera que és una mostra més de la deixadesa amb la qual la corporació tracta aquesta zona.
El grup ecologista Apapma ha informat que al riu Valira, a Santa Coloma, hi ha una tapa del col·lector d'aigües residuals oberta voluntàriament que hi aboca directament i que ho denunciaran a l'executiu. Segons diu, aquest abocament existeix des de fa més de dos anys, tan sols que abans es feia més avall. També ha assegurat que el Govern ho ha denunciat al comú, que és el responsable i està obligat a fer la separació d'aigües, ja que pel volum d'aigua neta no es pot connectar al col·lector. Des de l'Associació de Veïns de Santa Coloma, el seu president Carles Perea, qualifica la situació de lamentable. Explica que "Santa coloma té la necessitat de seprar l'aigua que torna cap al riu i la que va a la depuradora". Afirma que "s'ha licitat un porjecte però havia de sortir en quatre mesos, en portem sis i mig i encara no s'ha pronunciat qui s'hagi de pronunciar del comú d'Andorra la Vella.A banda, Apapma ha a informat que s'ha posat en contacte amb els banders perquè aixequin acta.Informa: Pere Moliné Imatge: Josep M. Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.