L'app B-resol permet detectar quatre situacions d'assetjament escolar i quatre trastorns alimentaris

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'app B-resol destinada a denunciar casos d'assetjament escolar comença a donar els seus fruits. Ja ha permès detectar quatre situacions de bullying i quatre trastorns alimentaris aquest curs. L'aplicació forma part del Pla de prevenció de situacions d'assetjament escolar del ministeri d'Educació.

L'aplicació B-resol, desenvolupada amb el suport d'Andorra Telecom, ja ha permès detectar un total de quatre casos d'assetjament aquest curs escolar.

Cinc centres utilitzen l'app: l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, el col·legi espanyol María Moliner, el Sant Ermengol, el Janer i el Sagrada Família.

L'avantatge de l'aplicació és que dona informació als centres i als docents, a la qual, sense la col·laboració dels alumnes, no hi podrien accedir.

Per tant, ofereix als estudiants la possibilitat de notificar conflictes o assetjaments de manera anònima i en qualsevol moment del dia. Això facilita als responsables escolars identificar les problemàtiques, intervenir i reconduir les situacions.

Gràcies a l'eina també s'han detectat quatre casos de trastorns alimentaris o quinze problemàtiques de convivència, com ara faltes de respecte i de disciplina. La informació obtinguda s'ha tractat en un treball específic amb els alumnes, amb 89 tutories.

Informa: Agència ANA
Locució: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.