Aprenent actituds saludables

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cinquena edició de Paella pel Mànec, organitzada per Assandca, ha permès posar el focus en els beneficis de dur a terme una dieta saludable i antiinflamatòria.

Un batut de coco, espinacs i advocat o una amanida de col Kale i bonítol són dos dels quatre plats que s'han pogut tastar al taller de cuina "La paella pel mànec".  

Aquesta activitat ajuda, per mitjà de la cuina, a entendre els beneficis que aporta fer una dieta antiinflamatòria tant en pacients oncològics com per a la prevenció de la malaltia

Aquesta ha estat la cinquena edició, però veient l'èxit des d'Assandca es plantegen fer-ne una sisena l'any vinent.

Informa: Ariadna López
Imatges: Andrej Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.