Aprovada amb el vot favorable de la majoria la nova llei en matèria d'habitatge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Llum verda al projecte de llei de mesures de protecció i de flexibilització del mercat d’arrendament d’habitatge, però no lluny de polèmica després que la comissió rebutgés les sis esmenes dels socialdemòcrates, que han tornat a reiterar la necessitat d'adequar el preu de l'habitatge als salaris de la població.

Impossible. És una de les consideracions dels consellers respecte a la reserva d'esmena que ha presentat el PS a la cambra parlamentària perquè el preu d'habitatge assequible no superi el 30% de l'ingrés familiar medià (IFM).

Des del PS exigeixen, però, que calen mecanismes per millorar el benestar i la capacitat adquisitiva dels ciutadans, ja que el preu de l'habitatge, els salaris i l'alt nivell de vida són les principals preocupacions de la població.

Crítiques també per part de Terceravia + Unió Laurediana + Independents que ha etzibat que el Govern demòcrata no ha estat previsor ni a l'altura en polítiques sobre habitatge en els darrers 10 anys.

Filloy ha defensat que durant el primer semestre hi ha hagut un increment del 25% de transmissions immobiliàries i que en els darrers 3 anys han sortit al mercat 700 habitatges de lloguer.

Informa: Judith Sáez-Neus Toro
Imatges: Desirée Sala

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.