Bona arrencada de la campanya "El Pas de la Casa t'espera"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La boira ha rebut els residents del Principat que han decidit sumar-se des del primer dia a la campanya “El Pas de la Casa t’espera” i que s’allargarà fins al 2 de juny. Coincidint amb el cap de setmana, hem trobat diverses persones que han decidit aprofitar el dia amb la família i solidaritzar-se amb la vila encampadana. Tots veuen amb bons ulls la iniciativa impulsada pel Govern.

La boira ha rebut els residents del Principat que han decidit sumar-se des del primer dia a la campanya “El Pas de la Casa t’espera”. Aprofitant que és cap de setmana, molts andorrans i andorranes han decidit solidaritzar-se amb la vila encampadana i pujar a fer les primeres compres.

Tots veuen amb bons ulls la iniciativa impulsada pel Govern, que s'allargarà fins el 2 de juny. Igual que el túnel d'Envalira, mentre duri la campanya el bus regular fins al Pas serà gratuït.

També els mateixos veïns del Pas de la Casa valoren positivament que es doni una empenta a la vila, durant les setmanes en què la frontera francesa estigui tallada pel risc d’esllavissada.

La campanya està destinada exclusivament a residents i ciutadans andorrans. No hi poden participar turistes. Durant aquest primer dia, diverses persones ja s’han acostat fins a l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa per bescanviar els tiquets de compra a partir de 20 euros per les butlletes. Recordem que es sortegen unes vacances valorades en 3.000 euros, 3 Iphone XS i 3 forfets de temporada de Grandvalira. Aquestes setmanes l'oficina estarà oberta tot el dia.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.