Arrenca a Canillo una festa major escapçada pel coronavirus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La festa major de Canillo ha començat aquest dissabte i ho ha fet d'una manera atípica amb la suspensió de tots els actes nocturns i fent els programats durant el dia amb les mesures de seguretat establertes. Unes condicions que sembla que s'aplicaran a la resta de festes que es facin durant aquest estiu.

La festa major de Canillo ja ha començat i ho ha fet d'una manera particular, variant els plans inicials i suspenent els actes programats de les nits, ha comentat la presidenta de la quadrilla de Canillo, Xènia Torres. 

Una tònica que sembla que s'aplicarà a totes les festes majors del país que se celebrin durant aquest estiu i és que els rebrots de coronavirus han fet repensar-ho tot.

Una modificació que ha causat divisió d'opinions entre els ciutadans, encara que tots coincideixen en el fet que la decisió de mantenir alguns actes ha estat un gran encert, ja que la majoria tenia ganes d'almenys trencar amb la rutina.

Durant la tarda s'ha celebrat l'única activitat infantil que es durà a terme en aquesta Festa Major, un espectacle a càrrec del grup Sac Espectacles, que ha entretingut petits i grans.

A la nit tocarà descansar. Però aquest diumenge la festa continuarà amb la solemne missa, la inauguració del carrer major i els concursos de petanca i mascaretes.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.