Arrenca el primer Clean Up Andorra per conscienciar sobre la necessitat d'un medi natural net

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i que ja s'han fet diverses recollides de brossa al país, per primera vegada s'ha realitzat un Clean Up Andorra amb l'objectiu de conscienciar la població sobre la sostenibilitat i la responsabilitat de mantenir el medi ambient net. La iniciativa ha estat organitzada per diferents entitats, amb el suport dels comuns, i ha aplegat més de 300 persones.

Ferros, un cable de mòbil, ampolles de vidre i inclús roba són els objectes que més s'han recollit als Cortals. Per primera vegada els joves de la Creu Roja Andorrana, Andorra Sostenible, Rastre Zero, Carnet Jove i CityXerpa, amb el suport dels comuns, uneixen forces per organitzar aquesta acció que ha començat a primera hora d'aquest dissabte al matí a sis zones del Principat.

La Rabassa es va afegir a última hora arran de la gran acollida que va tenir la iniciativa, que va esgotar les inscripcions fa una setmana. L'objectiu és fer créixer la conscienciació.

A les onze del matí, s'ha ofert un refrigeri a càrrec de CityXerpa i un obsequi a tots els participants com a mostra d'agraïment. Amb l'ajuda dels comuns, posteriorment s'han recollit els residus per portar-los a les deixalleries, on es pesaran per saber-ne la quantitat.

L'acció s'ha dut a terme seguint els protocols preventius, entre els quals s'oferia voluntàriament la possibilitat de fer-se una TMA o un test d'antígens gratuïts. Després d'aquesta estrena, els organitzadors obren la porta a preparar altres edicions.

Informa: Laura Cugat 
Imatges: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.