Arrenca La Serenalla Market, amb un cap de setmana farcit d'activitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tret de sortida a la Serenalla Market, la proposta lúdica relacionada amb el concepte de vida saludable que la Massana repeteix aquest estiu després d'una bona estrena l'any passat. Fins diumenge el renovat Prat Gran acull estands diversos i un ampli programa d'activitats.

Tall de cinta de les autoritats i passejada per engegar un nou Serenalla. Estands comercials de productes seleccionats i punts gastronòmics formen part d'una iniciativa que programa moltes i variades activitats, amb tallers i concerts. "Hi ha un programa molt farcit d'activitats. També la part d'alimentació, de degustació... És la segona edició i esperem sigui un èxit. El temps diuen que ens acompanyarà, que també és un element clau", avança el cònsol major de la parròquia organitzadora, David Baró.

Molt d'interès, també, per fomentar la participació. Aquest any amb l'espai de debat Agora, que s'ha estrenat parlant sobre creixement sostenible i ciutats amigues. Les propostes ja no s'aturaran fins diumenge a la tarda.

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot   

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.