Arriben 30.000 dosis de la vacuna Oxford-AstraZeneca a través del projecte COVAX

Aquest dijous al migdia han arribat 30.000 dosis de la vacuna d'Oxford-AstraZeneca. Són els esperats vaccins del projecte COVAX, de l'OMS.

Aquest és el primer enviament que arriba provinent d'aquest programa. Segons recorda el Govern en un comunicat, Andorra va signar durant l’estiu del 2020 l’acord per formar part d’aquest sistema, que assegura que tots els participants les reben en igualtat de condicions.

L’Executiu recorda que actualment té tres vies obertes per aprovisionar-se de vacunes contra la Covid-19. A banda de COVAX, es disposa dels acords amb França i Espanya per al subministrament i trasllat de vacunes en el marc de les vies previstes per Europa perquè els països tercers rebin les vacunes amb el mateix ritme i proporció que la resta.

Actualment s’han administrat al país 9.669 dosis dels diferents vaccins. Les citacions per rebre aquestes noves vacunes es començaran a enviar aquest mateix dijous i l’administració s’iniciarà el dimarts 6 d’abril. Per tal de poder rebre el vaccí, cal inscriure’s prèviament a www.govern.ad/preinscripcio o al telèfon 775019. Fins aquest dijous s’hi havien apuntat prop de 33.000 ciutadans.

Informa: Redacció
Fotografies: Govern d'Andorra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.