L'art en petit format s'apodera del CAEE

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) torna a obrir després de l'exposició centrada en l'univers Harry Potter i ho fa amb una mostra destinada a fer conèixer els artistes del país. El fil conductor és el petit format.

'Petit bosc de bonsais' és una de les 22 obres exposades des d'aquest dijous al CAEE. El centre estrena una exposició que es marca com a objectiu demostrar com de profund pot ser l'art en petit format. 

Des de la pintura de Rosa Mujal i la tècnica mixta d'Eva Ariza, fins a la fotografia de Núria Moreno i el collage sobre cartró de  Mònica Armengol. La diversitat marca la tònica general de l'exposició que deixa palès el creixement artístic del país. 

El conseller de Cultura d'Escaldes-Engordany, Valentí Closa, posa en relleu que el CAEE ja té "una certa potència" i que els artistes que exposen en aquesta mostra "estan consolidats i estructuren molt bé la seva obra amb una gran qualitat tècnica".

Més enllà d'aquesta exposició, el comú també treballa en un espai de creació per als artistes. Falta tancar alguns serrells, però la previsió és tenir-lo operatiu a l'estiu. La voluntat, diu Closa, és oferir un lloc a aquells artistes amb una obra de format més gran on puguin dedicar-se a crear.

Tothom qui ho vulgui podrà visitar 22 per 22 fins al 2 d'abril. L'objectiu és arribar a tantes visites com les que va aconseguir la darrera de Harry Potter

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.