L'artista de circ Yldor Llach prepara a Sant Julià un espectacle sobre les seves experiències vitals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de temps rodant amb diferents companyies de circ ara l'alturgellenc Yldor Llach ha aprofitat el temps de la pandèmia per crear un espectacle que parli d'ell a partir del que té a mà, com la seva bicicleta que l'acompanya a tot arreu.

Fa uns dies que Yldor Llach s'ha instal·lat a l'auditori Claror per experimentar i crear un espectacle que ens parla d'un món, potser el que tenim sota els nostres peus, potser el que ens envolta o el que només trobem mirant endins.

Llach explica que l'origen d'aquest espectacle va ser "un comentari molt intel·ligent" de la seva germana: "Ja que no vols fer teràpia, fes un espectacle sobre tu mateix". La seva, diu, és "una història divertida, interessant". Ha voltat molt pel món amb el circ, fet que l'ha carregat "d'experiències, d'emocions i de traumes que pot ser interessant portar a escena".

Ens fa formar part del seu treball en procés  d'experimentació que ha trobat en residències com Barcelona, Hamburg i la Costa Brava. Ara el comú de Sant Julià de Lòria li ha obert les portes de la seva novena parada, l'auditori Claror, una idea, la de cedir espais, que feia temps que treballaven des del comú esperant que retorni part de la feina feta al públic lauredià.

La cònsol menor, Mireia Codina, detalla que li han deixat "tot l'espai i recursos que ha demanat i s'ha pogut posar al seu abast", mentre miren "de quina manera podem trobar sinergies per alimentar-nos d'aquesta experiència".

Ja va ser a l'estiu a la plaça Germandat i s'espera que a la primavera ens pugui regalar un avanç d'aquest nou espectacle.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.