Artistes americans per primera vegada en un Jambo Street Music que serà gratuït i tornarà amb 7 escenaris

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El director artístic del Jambo Street Festival ha afirmat que la voluntat de l'organització és mantenir la gratuïtat en totes les actuacions. En l'edició d'enguany i per primera vegada hi haurà artistes del Canadà i els Estats Units i es referma la col·laboració francesa. Destaca sobretot la figura de Daniel Romano.

La present edició del festival Jambo Street Music torna a l'essència i deixa en rere les mesures de distanciament i recupera els escenaris petits. L'esperit gratuït d'aquest esdeveniment es manté segons l'organització, que gràcies a la col·laboració amb l'ambaixada de França descobreix i importa talent encara per esclatar en l'àmbit comercial.

Una de les artistes que han vist és la Lucie Antunes, de música electrònica. El mateix director artístic del Jambo Street Music, Oriol Vilella ens ensenyava quins descobriments van fer. "Hem descobert quantitats d'artistes visuals, electrònics, musicals, cantautors i hem agafat una noia com la Lucie Antunes que és espectacular".

Econòmicament costa mantenir el ritme, amb una aposta que arriba a 7 escenaris i un focus important a la plaça Guillemó, però l'organització somnia encara d'anar més enllà. Vilella explica que fan "malabarismes perquè no n’hi ha mai prou. Voldriem fer un gran village on ubicariem la ràdio i hi hauria un punt de trobada dels músics, però és una cosa que ens costa molt i no la podem tirar endavant." El festival rep vora 50.000 euros tant d'Andorra Turisme com del Comú, a banda dels diners d'altres patrocinadors. 

La cita musical al centre històric de la capital serà el 16, 17 i 18 de juny. Tota la programació es pot trobar a les xarxes socials.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Raul Pereiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.