Els assalariats del sector financer cobren un 23,2% més que fa un any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El salari mitjà dels treballadors era, al maig, d'una mica més de 2.100 euros. Xifra lleugerament superior respecte al mateix període de l´any passat. Els sector financer és l´augment més detacat, amb un increment salarial del 23,2%.

El salari mitjà declarat a la CASS el mes de maig va ser de 2.108. Aquesta dada representava una variació positiva del 5% respecte al mateix mes del 2017.

L´augment més destacat va ser el dels assalariats del sector financer, que, segons les dades facilitades recentment pel Departament d´Estadística, actualment reflecteixen un salari mitjà del 23,2% més que fa un any..

Pel que fa el nombre d´assalariats durant els darrers dotze mesos, fins al maig, va ser significar també una variació positiva del 3,2% respecte de les dades del mateix període anterior. Actualment, els sectors que representen major part d´aquest increment són: activitats immobiliàries i serveis empresarials, construcció, transports i comunicacions. En canvi, ha disminuït la mitjana de treballadors, sobretot, en agricultura, ramadaria, caça i silvicultura.

Informa: Silvia Callís

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.