ASSANDCA manifesta el seu disgust amb el Govern per la manca d'avenços en la llei d'acompanyament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La llei de l'acompanyament és una de les peticions de les diferents entitats durant els darrers anys. Una d'elles, ASSANDCA ha mostrat el seu descontentament davant la manca d'accions per dur-la a terme, per part de Govern.

Garantir la companyia de les persones que pateixen una malaltia greu pot semblar una obvietat, però en l'actualitat només els treballadors de l'Administració pública disposen d'unes particularitats, per fer ús d'aquest dret.

Des d'ASSANDCA s'ha remarcat la necessitat una vegada més d'aprovar un text legal en aquest sentit i s'ha criticat la manca d'actuacions respecte a això. Una situació que sobretot castiga les famílies monoparentals.

Una llei que des d'ASSANDCA consideren imprescindible, atès que respon a les necessitats de moltes persones, no només aquells afectats pel càncer. I és que, segons remarquen des de l'associació a vegades no és només un problema de diners.

D'altra banda, des de l'entitat també han assenyalat que la prioritat se centra en la consecució d'aquest text, ja que per al moment s'ha descartat un altre de les reivindicacions recurrents com és la llei de l'oblit.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.