L'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella torna amb novetats a l'octubre 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els nous projectes i reptes de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella requereixen augmentar el nombre d'associats i presentar una nova proposta a l'octubre. Després de l'aturada per la pandèmia, des de fa uns mesos s'han tornat a posar en marxa. 

L'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella encara una nova etapa després de l'aturada forçada per la pandèmia. Volen establir el barri antic com un punt de trobada de turistes i residents i descentralitzar l'avinguda Meritxell

El secretari de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella, Eduard Tomàs, busca retrobar la importància del centre històric. "El centre històric d'Andorra existia, però s'havia deixat de banda. La idea principal era dir: escolteu, a moltes ciutats del món el centre històric és un referent i està indicat. Hi ha una part de cultura, una part d'institucions... Per tant, retrobar la centralitat del centre històric és el que s'intenta." I també assegura que encara els queda molta feina per fer. 

La intenció és encarar nous reptes i actualment treballen per oferir un esdeveniment aquest octubre. Així ho confirma Tomàs. "Estem també projectant una setmana a l'octubre, en què no hi ha cap activitat al centre. Per tant, estem treballant per fer una activitat molt pròpia del centre històric que encara no desvelarem".

70 membres conformen l'Associació, i l'objectiu és anar creixent i incloure no només restauració i bars, sinó també comerços de proximitat i moda, entre altres. 

Una etapa que s'afronta amb bones perspectives i amb ganes de seguir treballant pels veïns i comerciants de la zona i mantenir sempre una bona convivència entre tots. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Fernando Montero 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.