L'astronauta Josu Feijoo defensa que ser diabètic no ha de suposar cap hàndicap per assolir reptes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Res és impossible per a un diabètic. Aquest podria ser el missatge motivador de la conferència a càrrec de l'astronauta i esportista diabètic Josu Feijoo, en el dia mundial d'aquesta patologia.

Feijoo presenta un extens currículum de reptes assolits, entre els quals s'inclou ser el primer diabètic a fer el Grand Slam, que inclou assolir el cim de l'Everest i de les muntanyes més altes de cada continent. I això des que amb 23 anys va ser diagnosticat.

L'esportista ha constatat que hi ha qui pateix diabetis sense saber-ho i ha animat a fer pedagogia des de l'escola. "La diabetis és una companya que hem de portar les persones que tenim aquesta patologia, però moltes vegades no acabo d'entendre per què suposa un hàndicap. Quan estàs ben controlat, per què no pots assolir reptes que persones sense aquesta patologia han assolit. Sempre dic que tinc amics i amigues diabètics tan ben controlats que fan coses que no fa la gent sense aquesta patologia", explicava.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.