Aterra la primera empresa andorrana a l'espai d'Actua al Barcelona Tech City

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'empresa andorrana The Craft Salmon és la primera que ocupa l'espai d'Actua al Barcelona Tech City, un indret per a empreses tecnològiques. Des d'aquest espai es vol contribuir que societats catalanes vinguin a Andorra.

The Craft Salmon va néixer el 2016 i ha estat la primera empresa tecnològica a instal·lar-se a l'espai que ofereix gratuïtament Actua al Barcelona Tech City, després de l'acord entre totes dues entitats.

Es tracta d'una empresa que importa salmó fumat de Noruega i l'exporta posteriorment. En aquest sentit, el director general de Barcelona Tech City, Miquel Martí, ha fet un balanç molt positiu d'aquest conveni. "Ara cal que companyies nostres vagin cap a Andorra, que puguin explorar com poden fer proves de concepte amb els seus projectes i al mateix temps seguir portant cap aquí empreses andorranes que vulguin conèixer més de prop l'ecosistema barceloní i testejar allò que estiguin desenvolupant", ha manifestat.

Des d'Actua s'ha informat que ja hi ha tres o quatre empreses andorranes interessades a ocupar aquest espai.

Informa: Pere Moliné
Imatge cedida: Actua
Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.