L'augment dels preus dels restaurants canvia els hàbits de la gent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Menjar fora de casa és més car a conseqüència de l'augment del cost de la vida. I la gent s'ho rumia dos cops abans d'anar al restaurant.

Alguns miren opcions més econòmiques i comparen els preus, d'altres redueixen la freqüència o prioritzen menjar a casa. Una consumidora esmenta que a casa seva es "menja molt bé". 

En canvi, d'altres no han canviat els seus hàbits i continuen anant al restaurant per gaudir de menjar fora de casa. "Ho hem notat, però sí que és veritat que tampoc hem deixat d'anar a un restaurant perquè hagi apujat els preus. No ho hem fet pas".

Informa: Cristina Rozados
Imatge: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.